Mobexpert susține Asociația Inimi Vișinii și echipa de handbal feminin Rapid

image

Mobexpert susține Asociația Inimi Vișinii și echipa de handbal feminin Rapid

Din această toamnă, Mobexpert, cel mai mare retailer de mobilă și decorațiuni interioare din România, va sprijini Asociația Inimi Vișinii și echipa de handbal feminin Rapid, într-un parteneriat dedicat dezvoltării comunității și susținerii sportului feminin.

Acest parteneriat reprezintă o expresie a angajamentului Mobexpert de a susține proiecte și inițiative cu impact social și comunitar, reprezină o nouă etapă în eforturile Mobexpert de a face o diferență semnificativă în viețile celor care au nevoie de susținere. Prin colaborarea cu Asociația Inimi Vișinii, Mobexpert se implică în sprijinirea familiilor defavorizate și a copiilor aflați în situații dificile, contribuind astfel la crearea unui mediu mai bun pentru aceștia.

În același timp, Mobexpert va fi alături de echipa de handbal feminin Rapid în drumul acesteia spre înalta performanță, atât pe plan intern cât și pe plan internațional, în Liga Campionilor.

Mobexpert confirmă prin acest parteneriat angajamentul său față de comunitate și își asumă un rol proactiv în sprijinirea micilor sportivi care nu au posibilități financiare să performeze. De asemenea, brandul nostru sprijină performanța echipei de handbal, ce ne reprezintă cu mândrie în Europa, sezonul trecut fiind una dintre suprizele plăcute ale Ligii Campionilor. Am mare încredere în profesioniștii din cadrul CS RAPID, ne dorim un drum lung împreună cu satisfacții de ambele părți!”, a declarat Dan Șucu, Președinte Mobexpert.

Suntem siguri că această colaborare va fi una de succes, între doi jucători care mereu țintesc înalta performanță, în domeniul în care activează. Mobexpert excelează de 30 de ani în industria de profil în timp ce echipa de handbal feminin are o tradiție de 89 de ani în handbal, cucerind în 1964 Cupa Campionilor Europeni. Mă bucur să avem un partener atât de puternic alături de noi, bine ați venit!”, Bogdan Vasiliu, președinte CS Rapid.

 

Despre Asociația Inimi Vișinii

Asociația Inimi Vișinii este proiectul de suflet al Clubului Sportiv Rapid București.

Aceasta a fost înființată în 2019, cu scopul de a face o lume mai bună, iar de atunci continuă să susțină și să promoveze schimbarea în bine.

Asociația a fost alături de copiii din familiile defavorizate și de oamenii străzii care trăiesc sub cerul liber, iar începând cu 2021, ajută micii sportivi care nu au posibilități financiare să performeze în disciplinele în care activează.

 

Despre Mobexpert

Fondat în 1993, Mobexpert reprezintă o garantie a calitatii și a promisiunii fundamentale a companiei, aceea de a livra produse de calitate cu valoare adăugată. Misiunea de a transforma casa în acasă și de a îmbunătăți viața clienților a rămas o constantă de-a lungul celor aproximativ trei decenii de existență, timp în care Mobexpert a devenit unul dintre cele mai puternice branduri românești.

Grupul Mobexpert integrează creație și producție românească de mobilier, retail și o rețea globală de peste 400 de furnizori. În prezent, mai mult de două treimi din mobilierul vândut în magazinele Mobexpert este proiectat și fabricat în România.

 

Despre echipa de handbal CS RAPID

Este una dintre formațiile de mare tradiție din handbalul național și internațional. În cei 89 de ani de existență a câștigat trei cupe europene, printre care și Cupa Campionilor Europeni în 1964.

După o perioadă mai puțin reușită, echipa de handbal a renăscut incredibil în ultimii ani. La începutul anului 2019 evolua în Liga a 2-a, în 2022 a câștigat titlul național iar în ultimii 2 ani a înregistrat în Liga Campionilor rezultate extraordinare, învingând unele dintre cele mai puternice formații din Europa, precum Gyor, Esbjerg și Vipers.