Astăzi am făcut copii fericiți!

image

 

Giuleștiul și-a deschis astăzi porțile pentru 25 de copii de la Școala 163. Timp de aproape două ceasuri, micii noștri oaspeți s-au plimbat prin toate ungherele complexului și și-au încercat puterile prin mai multe secții sportive. În foaierul care găzduiește macheta vechiului stadion, construită și dăruită clubului de suporterul Sandel Călcâia cu prilejul centenarului, copiii au aflat crâmpeie din istoria Rapidului. Apoi, intrarea în vestiarul echipei de fotbal a declanșat un entuziasm de proporții, la fel ca și momentul în care oaspeții noștri au ieșit de pe pe tunel. Deja se simțeau jucători! 

Vizita a continuat prin sălile de antrenament de sub peluza nord. Sala de handbal s-a transformat în loc de joacă, după care, la haltere, vrăjiți de antrenorul Marius Ulăreanu, copiii au încercat să ridice măcar un pic din ce li s-a povestit că ridică zilnic campioana europeană și mondială Loredana Toma. 

În sala de box au scuturat bine sacii de antrenament, apoi au aruncat o privire în bazinul de înot, după care vizita s-a încheiat apoteotic în sala de lupte de la peluza sud, acolo unde au făcut cunoștință cu Ștefan Gheorghiță, ultimul medaliat olimpic al Rapidului, bronz în 2008 la Beijing în competiția de lupte libere. 

După vizita de astăzi și după felul în care copiii s-au bucurat de Giulești pe parcursul celor 2 ore, avem convingerea că numărul suporterilor rapidiști a crescut în mod cert. 

Vă mulțumim pentru vizită și mai așteptăm și alte clase. Și alte școli!