Meciurile Campionatului European U21 pe Superbet Arena Giulești

image

Clubul Sportiv Rapid București este mândru să anunțe cu succes încheierea a patru meciuri din cadrul Campionatului European de Fotbal U21, organizat de UEFA și FRF, găzduite de Superbet Arena Giulești, inclusiv un sfert de finală palpitant.

 

Aceste meciuri au avut loc în Iunie 2023 și au inclus echipe de top din Europa, demonstrând o dată în plus că Superbet Arena Giulești este o locație de primă mână pentru evenimente sportive internaționale.

 

Președintele Clubului Sportiv Rapid, Bogdan Vasiliu, a declarat:

"Suntem onorați să fim parte din acest campionat prestigios și să oferim fanilor fotbalului o experiență memorabilă. Performanța și talentul tinerilor jucători au fost cu adevărat inspiraționale, iar atmosfera din Superbet Arena Giulești a fost electrică."

 

Participarea noastră ca gazdă a adus lumina reflectoarelor asupra talentelor tinere și a contribuit la promovarea fotbalului la nivel de bază în România și Georgia. Împreună cu FRF și UEFA, suntem dedicați creșterii și dezvoltării acestui sport, oferind platforme pentru viitorul tinerilor.

 

Mulțumim tuturor echipelor, antrenorilor, oficialilor și fanilor si nu in ultimul rand Federatiei Romane de Fotbal si UEFA care au făcut aceste meciuri o experiență atât de excepțională.

 

Clubul Sportiv Rapid rămâne angajat în promovarea și susținerea fotbalului și sportului în general, și așteaptă cu nerăbdare să găzduiască evenimente viitoare în Superbet Arena Giulești.

 

Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați Departamentul de Relații cu Presa la numărul de telefon: 021 317 01 00 sau prin email la: secretariat@csrapid.ro.