Suntem peste tot acasă! Chiar și în studioul emisiunii Vocea României, unde Brenciu și Theo Rose au cântat imnul Rapidului!

image

🎶 Suntem peste tot acasă! Chiar și în studioul emisiunii Vocea României, unde Brenciu și Theo Rose au cântat imnul Rapidului!

🇱🇻 Imnul Rapidului, cântat de toată suflarea vișinie, este cel mai cunoscut imn al unui club românesc. Publicul din Giulești a făcut cunoștință, în premieră, cu imnul Rapidului duminică 19 august 1979. Versurile scrise de Adrian Păunescu și puse pe muzică de Victor Socaciu au apărut pentru prima dată în programul meciului Rapid – Șoimii Sibiu care s-a jucat în seria a doua a Diviziei B. Astăzi, imnul nostru e atat de popular încât e fredonat inclusiv de neprietenii Rapidului, în vreme ce rapidiștii îl cântă cu mândrie ori de câte ori au ocazia, indiferent de loc sau de asistență. Așa s-a întâmplat recent în platoul emisiunii Vocea României difuzată de Protv. Theo Rose, ploieșteancă de origine, și Horia Brenciu, au început să cânte imnul Rapidului în timpul emisiunii!! Vocea României este o emisiune care rupe audiențele. Bate tot pe segmentul orar pe care este difuzată. Audiențele înregistrate în septembrie anul acesta arată că Vocea României este urmarită în fiecare minut de 1,3 milioane de români, ceea ce înseamnă că 1,3 milioane de români i-au urmărit în direct pe Brenciu și pe Theo Rose cântând imnul Rapidului!

Pentru minunata lor prestatie le mulțumim, îi felicităm, și le aducem la cunoștință faptul că se încadreaza perfect în aceste vorbe de duh rostite de Florian Pittiș acum vreo 40 de ani: 
“Rapidism înseamnă a trăi cu deplină bucurie, fără să-ți fie nici o clipă rușine că faci asta”.

Autor: Octavian Pescaru