Podium pentru rapidistele sectiei de box la Campionatele Nationale!

image
Fetele cochetele se bat ca rachetele!
Rapidistele Roberta Dinu, Alesia Onofras si Alina Corbeanu au urcat pe podium la Campionatele Naționale de Box Feminin pentru Cadete, Junioare, Tineret și Senioare care se desfasoara la Navodari.
• La categoria 40 de kg, Robeta Dinu, antrenata de Ronaldo Pavel, a devenit campioana nationala de cadete. Performanta Robertei este cu atat mai importanta cu cat ea se afla in primul an in care evolueaza in intreceri rezervate cadetilor. La Navodari, Roberta s-a impus in fata Elenei Mihaila de la CS Tel Alex.
• La 46 de kg, Alessia Onofras a devenit campioana nationala de cadete dupa o finala castigata in fata Stefaniei Ionita de la CS Ptro. La fel ca Roberta, Alessia este in primul an in care evolueaza la cadeti. Campioana noastra este antrenata de Antonie si Mihai Stavri.
• La 48 de kg, in intrecerea de senioare, Alina Corbeanu, o pugilista de mare perspectiva, a terminat intrecerea pe locul 2 dupa o finala disputata contra Eugeniei Anghel de la CSM Craiova. Antrenorii Alinei sunt Antonie si Mihai Stavri.
Felicitari Roberta, Alessia, Alina precum si antrenorilor Ronaldo Pavel, Antonie Stavri si Mihai Stavri!