Patru medalii pentru pugiliștii rapidiști la Cupa României la Box pentru Tineret

image
🥈🥉Două prezențe în finale, ceea ce înseamnă două medalii de argint, și alte două prezențe în semifinale, alte două medalii de bronz 🟰 un total de patru medalii, acesta este palmaresul pugiliștilor rapidiști la Cupa României la Box pentru Tineret, competiție care s-a desfășurat în această săptămână la Brăila.
🥊 Sportivii clubului nostru s-au numărat astfel printre protagoniștii Cupei României la Box pentru Tineret, prilej de întâlnire al celor mai valoroși și talentați pugiliști din țara noastră la această categorie de vârstă.
Ieri, în ziua finalelor, au luptat pentru titlu doi rapidiști: Florin Feraru (categoria 63,5 kg) și Ștefan Stavri (categoria 67 kg), sportivi pregătiți de maestrul Mihai Stavri. Ambii au boxat curajos, dar, în cele din urmă, au fost nevoiți să se mulțumească cu medaliile de argint. Ceilalți doi puguiliști care s-au întors cu medalii de bronz de la Brăila sunt Ștefan Lobodă (categoria 86 kg - antrenor Mihai Stavri) și Ionuț Marin (categoria 67 kg - antrenor Ronaldo Pavel).
Felicitări tuturor! 👏🇱🇻