Judoka Clubului Sportiv Rapid București au scris una dintre cele mai frumoase pagini din istoria grupării noastre!

image
Judoka Clubului Sportiv Rapid București au scris ieri, sâmbătă, 26 noiembrie 2022, una dintre cele mai frumoase pagini din istoria grupării noastre!
Echipa feminină a clubului Rapid a cucerit titlul de campioană a României la tineret U23! Și, pentru ca performanța să fie și mai strălucitoare, cea de-a doua echipă de fete a clubului nostru a urcat pe ultima treaptă a podiumului!
Fetele de la Rapid București încheie astfel Campionatele Naționale de Judo pentru Tineret U23 cu două clasări pe podium!
„La Sala Polivalentă a Complexului Olimpic Sportiv de la Izvorani a fost prezentă toată spuma judo-ului românesc la această categorie de vârstă. Am spus că mergem să ne batem la titlu și, iată, am reușit. Avem sportive excepționale, pe care doresc să le felicit! Au luptat admirabil! Suntem mândri de ele”, a spus Cristian Pintrijel, antrenorul-coordonator al echipelor noastre, cel care l-a avut alături și de această dată pe Marian Maria.
Echipa de băieți a Clubului Sportiv Rapid București, formată din sportivi foarte tineri, cadeți (U19-U21), a încheiat Campionatele Naționale de Judo pentru Tineret U23 pe locul 7, după evoluții foarte curajoase!
Felicitări tuturor!🇱🇻🇱🇻🇱🇻