Florin Ioniță, unul dintre cei mai valoroși pugiliști ai Clubului Sportiv Rapid

image
Florin Ioniță, unul dintre cei mai valoroși pugiliști ai Clubului Sportiv Rapid București, va boxa în acest week-end la Praga.
Sportivul nostru (categoria 60 kilograme) se află în Cehia alături de ceilalți componenți ai lotului național de tineret al României, condus de Dorel Simion și Francisc Vaștag. TurneuI internațional de la Praga este unul pregătitor pentru Campionatele Mondiale din acest an, competiție care se va desfășura în Spania, luna viitoare.
„Florin e un sportiv foarte bun, un băiat cuminte și muncitor. Suntem convinși că va lăsa și la Praga o impresie foarte bună, așa cum s-a întâmplat la Turneul Internațional de la Sarajevo”, a spus Ronaldo Pavel, cel care, alături de Mihai Stavri, se ocupă de pugilist la clubul nostru. La ultimul Turneu Internațional la care a participat cu lotul României, la Sarajevo, în Bosnia și Herțegovina, Florin Ioniță s-a impus în fața tuturor adversarilor. În plus, sportivul clubului nostru a fost desemnat cel mai tehnic și cel mai combativ pugilist!
Mult succes, Florin!