Pugiliștii Rapidului boxează sâmbătă pentru medaliile de aur În Cupa României

image
🥊 Pugiliștii Alexandru Chirică (categoria 71 Kg) și Cristian Filip (categoria +92 kg), sportivi legitimați la clubul nostru, vor boxa astăzi, sâmbătă, 8 aprilie, pentru medaliile de aur la Cupa României rezervată seniorilor, competiție care se desfășoară în aceste zile la Sala Sporturilor din Brăila.
 
✅ Alexandru și Filip au obținut biletele pentru finalele de la categoriile 71 kg, respectiv +92 kg, vineri, în penultimul act, la capătul unor evoluții foarte bune. Alexandru Chirică a trecut de Toader Robert (CSM Pitești), în timp ce Cristian a dispus de Ștefan Panaitescu (SCM Bacău).
 
În finala categoriei 71 kg, Alexandru Chirică va avea un meci foarte dificil în fața sportivului Doruleț Țiu, de la Dinamo București. Elevul lui Napoleon Gheorghe, la primul an de seniorat, a lăsat o impresie foarte bună la Brăila. În semifinale el l-a învins pe mult mai experimentatul Nicu Chiorean.
 
În finala categoriei +92 kg, Cristian Filip îl va întâlni pe Florin Darius Călin (CSRIN). Acesta s-a calificat în finală după ce l-a învins prin KO pe Marius Daraban.
 
Pugiliștii Clubului Sportiv Rapid București, conduși la Brăila de Mihai Stavri și de Marinică Pavel, și-au trecut deja în cont două medalii de bronz, cucerite de Alexandru Hlibiciuc (categoria 63,5 kg) și Antonie Stavri (80kg)! Cei doi au pierdut ieri în semifinale.
 
Felicitări tuturor! Alexandru, Cristian, mult succes în finale! 🇱🇻🇱🇻