Florin Ioniță, sportiv legitimat la Clubul Rapid București, s-a calificat miercuri în semifinalele Campionatelor Naționale de Box

image
Florin Ioniță, sportiv legitimat la Clubul Rapid București, s-a calificat miercuri în semifinalele Campionatelor Naționale de Box pentru Tineret și Seniori, competiție care se desfășoară în aceste zile la Sala de Sport „Ceauru” din comuna Bălești, județul Gorj. Succesul în fața sportivului Malancu Cristian - Câmpulung Muscel, abandon în repriza a doua, i-a asigurat lui Florin Ioniță medalia de bronz. Vineri, sportivul nostru va boxa pentru un loc în finala la categoria 63.5 kg.
Tot miercuri, au urcat în ring Lucian Dragomir - 75 kg și Antonie Stavri - categoria 75 kg. Din păcate, deși au boxat curajos și, în opinia celor prezenți, ar fi meritat victoria, arbitrii au fost de altă părere. Antonie Stavri a fost descalificat pentru o presupusă lovitură sub centură după ce își trimisese la podea adversarul, George Constantinescu - Steaua București, în două rânduri.
Foto: Florin Ioniță și Ronaldo Pavel
Felicitări celor care au luptat! Mult succes tuturor în continuare! 🇱🇻🇱🇻🇱🇻