Comemorarea Centenarului Clubului Sportiv Rapid – O Sărbătoare a Sportului și a Tradiției Românești

image

Clubul Sportiv Rapid, un nume legendar în sportul românesc, a sărbătorit 100 de ani de existență într-un mod grandios pe Superbet Arena Giulești. Evenimentul a marcat un secol de excelență, performanță și dedicare în multiple specialități sportive, de la fotbal la atletism.

 

La eveniment au participat personalități marcante ale fotbalului, precum și ale celorlalte discipline sportive, figuri care au influențat și au marcat istoria clubului și a sportului românesc.

Alături de acestea, mai mulți artiști de renume au animat atmosfera, contribuind la crearea unui spectacol memorabil.

 

Unul dintre momentele de vârf ale serii a fost show-ul cu drone, un spectacol futurist ce a ilustrat într-un mod inovativ istoria și realizările clubului în acești 100 de ani.

 

Președintele Clubului Sportiv Rapid, a declarat: "Acest centenar nu reprezintă doar o sărbătoare a Clubului Sportiv Rapid, ci și a sportului românesc. Suntem mândri de moștenirea lăsată și de impactul pe care l-am avut în viața a mii de sportivi și suporteri."

 

Evenimentul a oferit și o ocazie de a privi în viitor, clubul anunțând noi inițiative și parteneriate menite să sprijine dezvoltarea sportului la toate nivelurile.

 

Înființat în 1923, Clubul Sportiv Rapid a fost o forță dominantă în sportul românesc, având un rol semnificativ în promovarea talentelor și a excelenței în sport.

 

Închiderea evenimentului a fost marcată printr-un foc de artificii impresionant, simbolizând speranța și ambiția continuă a clubului.