Victorie pentru echipa de popice a Rapidului

image

🎳 Echipa feminină de popice a Rapidului a debutat cu dreptul în noul sezon al Campionatului Național de senioare. Echipa antrenată de Vasilica Pometcu a câștigat ieri în deplasare în fața formației Conpet Petrolul Ploiești, cu scorul de 6 la 2. Cel mai bun rezultat l-a avut Andrea Drăghici, 562 popice doborâte, ea fiind urmată, în ordinea rezultatelor, de Luminița Dogaru - 551, Cristina Popescu - 538, Alina Sanda - 524, Ștefania Schiopescu - 496, Chisnoiu Andreea și Andreea Dinculeanu fiecare cu câte 472 pd.

Andreea Dinculeanu a lansat primele bile în echipa de senioare și, după ce a scăpat de emoții, a evoluat foarte bine. Din lotul rapidist au mai făcut parte Gabriela Ciorăscu și Andra Chisnoiu.

💬„Sperăm să continuăm cu rezultate bune și la sfârșitul campionatului să terminăm mai sus decât anul trecut când am luat bronzul”, a spus Luminița Dogaru, veterana echipei.

La sfârșitul săptămânii viitoare urmează un alt meci al echipei de junioare împotriva formației Electromures Romgaz Tg Mureș, meci care se va disputa pe arena noastră din Giulești.

Felicitări! Succes în continuare! 👏👏