Trei sportivi rapidisti in lotul echipei nationale de karate - seniori pentru Camptionatul European din Spania

image
Trei dintre cei mai buni sportivi ai secției de karate a clubului nostru se află pe ultima sută a pregătirilor pentru Campionatul European de Seniori, competiție care va debuta la mijlocul acestei săptămâni la Guadalajara, Spania. 548 de sportivi (la feminin și masculin) din 48 de țări vor lupta pentru medalii și glorie la „Palacio Multiusos de Guadalajara”, o arenă polivalentă cu 5.894 de locuri, inaugurată în 2010.
Echipa României este formată din 4 fete și 7 băieți, trei dintre sportivi fiind legitimați la Clubul Rapid. Astfel, Bianca Alexandra Iorga va participa la Kumite, categoria 55 kg. „La categoria Biancăi sunt înscrise 31 de sportive din tot atâtea țări. Conform programului, Bianca va intra în concurs joi, 23 martie, la ora 12:45. Deși este încă la U21, Bianca face parte din lotul national de seniori. Ne-am pregatit intens, avem incredere în Bianca și în șansa noastră”, a ținut să precizeze sensei Mihaela Mihalache, antrenor al Clubului Sportiv Rapid București.
Ciprian Constantin Budui - categoria +84 kg și Andreea Elena Cucu - 50 kg, sportivi pregătiți la Rapid de sensei Iuliana Sârbu, vor avea și ei misiuni dificile. Ciprian este un sportiv cu experiență, un sportiv cu multe selecții la loturile naționale. A câștigat două medalii de aur la Campionatele Naționale de goju ryu, este în formă și sperăm într-o evoluție bună la acest concurs. La categoria sa, Ciprian are înscriși 33 de sportivi. Andreea a fost selecționată în urma rezultatelor de anul trecut, unde a dominat categoria - 50 de kg. Este campioană mondială pe stil. 25 de sportive sunt înscrise la categoria sa.
Mult succes! Și, spor la treabă în continuare!