Start în Campionatul Național Universitar de Karate

image
🥋 Sala Polivalentă din cadrul Complexul Olimpic de la Izvorani găzduiește astăzi, 1 aprilie, Campionatul Național Universitar de Karate, eveniment organizat, în parteneriat, de Federația Sportului Școlar și Universitar, Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport București (UNEFS) și Federația Română de Karate. În acest an, UNEFS sărbătorește 100 de ani de la înființare, motiv pentru care a inclus în calendar și acest Campionat Universitar sub egida Centenarului!
 
Sunt așteptați la Izvorani toți studenții români practicanți de karate sau discipline de Arte Marțiale care se pot adapta la specificul ramurii de sport Karate, indiferent de instituția de învățământ superior de unde aceștia provin.
 
Pentru Clubul Rapid vor participa: Bianca Iorga (-55kg, Universitatea Politehnică), Maria Dinulescu (-50 kg și Kata, UMF „Carol Davila”), Alexandru Tudor (+84kg, UNEFS), Alexandru Sohanu (-75kg, Academia de Poliție), Marian Marin (-67 kg, Universitatea „Titu Maiorescu”) - judoka pregătiți de sensei Mihaela Mihalache și Alexandra Smeu (+68 kg, UNEFS) - pregatită de sensei Iuliana Sârbu.
 
Mult succes tuturor! 🇱🇻🇱🇻