Replică bună a tinerelor jucătoare ale secției de popice

image
🎳 „Arena Electromureș” din Târgu Mureș a găzduit în acest weekend confruntarea dintre Electromureș Romgaz și CS Rapid București, partidă care a contat pentru etapa a II-a a returului Campionatului Național U23.
 
🆙 În ciuda faptului că este formată din jucătoare foarte tinere, echipa noastră a dat o replică foarte bună, dar în cele din urmă a trebuit să se recunoască învinsă. Cu 2.949 de popice doborâte, Electromureș Romgaz Târgu Mureș s-a impus în fața Rapidului, fetele pregătite de tandemul Vasilica Pometcu - Luminița Dogaru trecându-și în cont 2.847 de popice doborâte. De la Rapid București s-a remarcat Cristina Popescu, cu 535 de popice doborâte. Un joc bun au făcut și celelalte componente ale echipei noastre: Ana Maria Rotundu - 507, Andreea Dinculeanu - 493, Andra Chisnoiu - 488, Elena Bacarjieff - 446, Bianca Chirca și Maria Tache - 378.
 
💬 „Chiar dacă astăzi am pierdut, am dobândit noi cunoștințe, am crescut în rezultate și am mai făcut un pas spre marea performanță”, a precizat Luminița Dogaru.
📷 Cristina Popescu
Mult succes în continuare! 🇱🇻