Rapidistul Tiberiu Ionuț Donose a cucerit ieri două medalii de aur la Campionatele Europene de Haltere pentru Juniori I (U20) și Tineret (U23)

image
🏋️‍♂️ Rapidistul Tiberiu Ionuț Donose a cucerit ieri două medalii de aur la Campionatele Europene de Haltere pentru Juniori I (U20) și Tineret (U23), competiție găzduită de țara noastră, la București, în perioada 25 iulie - 3 august.
🥇 Tiberiu Donose a cucerit medalia de aur la stilul smuls, cu o performanță de 146 de kilograme, și la „total”, cu o performanță de 316 kilograme. Elevul lui Marius Ulăreanu a ocupat locul 4 la „aruncat”.
💬 „A fost un concurs reușit pentru Tiberiu. La stilul smuls, sincer, am avut ca obiectiv doborârea recordului european, de 152 de kilograme. Eram foarte optimiști după ce la antrenamente Tiberiu reușise să smulgă 153 de kilograme! Din păcate, nu am reușit să doborâm recordul european, dar suntem fericiți pentru cele două medalii de aur”, a spus profesorul Marius Ulăreanu, coordonatorul secției de haltere de la CS Rapid București.
Felicitări, Tiberiu! 👏👏