Rapidistul Ștefan Stavri luptă sâmbătă pentru o medalie la Campionatele Europene de Box!

image
Rapidistul Ștefan Stavri luptă sâmbătă pentru o medalie la Campionatele Europene de Box!🥊
Localitatea italiană Montesilvano găzduiește în aceste zile Campionatele Europene de Box pentru juniori. Turneul a aliniat la start cei mai valoroși pugiliști juniori de pe bătrânul continent.
Au fost înscriși în competiție 353 de sportivi din 32 de țări.
Vineri, 30 septembrie, șapte pugiliști români au boxat pentru un loc în sferturile de finală. Printre ei și rapidistul Ștefan Stavri, la categoria 60 de kilograme.
La capătul unui meci foarte bun, Ștefan Stavri s-a impus în fața lui Hristofer Dimitrov (Serbia), cu o decizie unanimă la puncte, câștigându-și dreptul de a se bate sâmbătă pentru un loc în semifinale, ceea ce ar însemna automat o medalie pentru pugilistul nostru.
În vârsta de 16 ani, legitimat la Clubul Sportiv Rapid București, Ștefan Stavri este component al lotului național al României, pregătit de campionul mondial și medaliatul olimpic Dorel Simion.
„Este un copil care promite. Anul acesta a câștigat Cupa României, precum și multe alte turnee internaționale, victorii prin care și-a obținut biletul pentru Campionatele Europene de la Motesilvano”, a spus Ronaldo Pavel, cel care, alături de Mihai Stavri, se ocupă de Ștefan la CS Rapid.
Pentru un loc în finala Campionatului European, sportivul nostru își va încrucișa mănușile cu pugilistul israelian Rahal Abdallam, care l-a învins în sferturile de finală pe irlandezul Ryan Jenkins.
Îi ținem pumnii lui Ștefan Stavri!
Mult succes!