Rapid este prezent la Karate 1-Youth League A Coruña 2023 cu un lot format din opt sportivi

image
Orașul La Coruña, din nordul Spaniei, găzduiește în această săptămână Karate 1-Youth League A, unul dintre cele mai importante evenimente internaționale, după evenimentul de deschidere al anului desfășurat la Fujairah (Emiratele Arabe Umite). Va fi pentru prima dată când orașul din Galicia va găzdui un eveniment Youth League, înscriindu-se astfel pe harta locațiilor din Spania care găzduiesc competii de karate importante, după Campionatele de seniori EKF de la Guadalajara (2023) și Karate 1-Series A de la Pamplona (2022).
Cu o secție de karate puternică Clubul nostru nu putea lipsi de la o asemenea competiție! Rapid este prezent la Karate 1-Youth League A Coruña 2023 cu un lot format din opt sportivi. Iată-i pe elevii Iulianei Sârbu prezența la Karate 1-Youth League: Alexandra Smeu (U21, +68 kg), Ștefan Rădulescu (juniori, 76 kg), Maria Adochiței (juniori, +66 Kg), Daria Bercaru (juniori, 59 Kg), Antonio Vulcan (juniori, 68 Kg), Alexandra Ilie (juniori, 53 Kg), Raisa Enache (cadete, 54 Kg) și Karina Sulu (U14, 52 Kg).
„La acest concurs vor participa peste 2.500 de sportivi din 72 de țări! Asta spune tot despre dificultatea competiției, o competiție de un nivel tehnic ridicat, majoritatea categoriile având peste 90 de concurenți”, a spus Iuliana Sârbu.
Mult succes tuturor!🇱🇻🇱🇻