Pugiliștii rapidiști prezenți la Campionatele Europene de Box pentru Juniori

image
Câțiva dintre componenții secției de box a Clubului Rapid București se află în aceste zile la Ploiești, oraș care găzduiește Campionatele Europene de Box pentru Juniori.
🇱🇻 Printre aceștia se numără Alexis Dinu și Radu Marian, doi dintre cei mai promițători pugilști rapidiști. Fără drept de participare, fiind încă prea mici, Alexia Dinu și Radu Marian au efectuat antrenamente și au susținut partide-test cu sportivii prezenți la Sala Olimpia din Ploiești la Campionatele Europene de Box pentru Juniori. Radu Marian, născut în 2008 și pregătit de Ronaldo Pavel, a încrucișat mănușile cu sportivi din Azerbaidjan, Cehia, Spania, Serbia, Ungaria, Moldova și Ucraina, o experiență unică pentru marea speranță a boxului rapidist. Dacă Radu Marian se pregătește pentru Campionatele Europene de anul viitor, Alexia Dinu se află pe ultima sută de metri a pregătirilor pentru Europenele de la Maribor, de luna viitoare, unde are ca obiectiv o medalie. Născută în decembrie 2010, Alexia e cea mai mică dintre componentele lotului național.
Alți doi pugiliști ai Clubului Sportiv Rapid București, Ioniță Florin - categoria 64 kg și Manasia Petre - categoria 54 kg, au plecat spre Padova, Italia, pentru „bilaterala” Italia - România.
Succes! 🙌