Primele medalii pentru micii atleți la Jocurile Europene ale Copiilor

image

🏃‍♀️ Peste 2.200 de sportivi din 21 țări se întrec în aceste zile în cadrul Jocurilor Europene ale Copiilor, competiție găzduită de orașul Brno, capitala regiunii Moravia de Sud, al doilea oraș ca mărime din Cehia.
Printre aceștia se află și 28 de mici atleți ai Rapidului, care sunt însoțiți de Octavia Gena Brosser - antrenorul coordonator al departamentului de atletism al clubului nostru.

🥉 În prima zi, Șerban Alexandru a cucerit medalia de bronz la săritura în înălțime, unde în finală, pe lângă locul trei a reușit să stabilească și un nou record personal, 1.61 m! 

💬 „Simpla prezență în finală poate fi socotită un succes. Noi am reușit un loc III la săritura în înălțime băieți U14. Șerban Alexandru ne-a făcut această bucurie, dar am avut și alți finaliști: Lazăr Toma - 60 mp, săritura în lungime și 150 mp; Tudor Robert - 60 mp; Crăciun Andreea - săritura în lungime; Antonie Maria și Dracea Teia - săritura în înălțime; Dalkilik Yasemin - 300 mp; Efta David - 60 mp și 300 mp; Șerban Alexandru - 60mp și săritura în lungime + medalia de la înălțime! Pentru copii este o experiență extraordinară să fie parte a unui eveniment atât de important, atât de bine organizat. Un concurs deosebit, o experiență minunată!”, a spus Octavia Gena Brosser. 

🥈Astăzi, Robert Tudor a reușit să cucerească a doua medalie pentru Clubul Rapid - argint la 60 mp U12! 
Andreea Crăciun s-a clasat pe locul V, Toma Lazar pe locul IV și Alexandru Șerban pe locul VI la săritura în lungime. 

Felicitări! 👏👏