Performanță extraordinară pentru Clubul Rapid cu noua sa secție de scrimă

image
Performanță extraordinară pentru Clubul Rapid cu noua sa secție de scrimă coordonată de profesorul Petre Ducu. După argintul de ieri al echipei masculine de floretă (Almos Balint, Mădălin Chirnogeanu, Andrei Ciobănică și Gabriel Pavel, sportivi pregătiți de Mihai Dincă), astăzi, la Sala „Floreasca” din Capitală, Emilia Corbu a devenit campioană a României! 🥇
„Emilia Corbu (CS Rapid) a dominat întrecerea feminină de azi, adunând zece victorii în grupe și pe tablou. Emilia s-a impus cu victorii categorice pe tablou principal, singura întâlnire care a stat sub semnul echilibrului fiind în finală, unde a avut-o ca adversară pe Anca Săveanu (CSA Steaua București), în fața căreia a câștigat cu 11-10. Medaliile de bronz au fost obținute de Andreea Dincă (CSA Steaua București) și Andreea Gheorghe (CSU Poli Timișoara)”, a notat site-ul oficial al Federației Române de Scrimă!
În optimile de finală, Emilia Corbu a trecut de Teodora Sipoș (CSM Cluj Napoca) 15-4, în „sferturi” de Ingrid Miti Bikfalvi (CSU Poli Timișoara) 15-4, iar în semifinale de Andreea Gheorghe (CSU Poli Timișoara) 15-7!
Alte două sportive ale clubului nostru s-au numărat printre protagoniste: Maria Teodorescu a încheiat Campionatul Național de Tineret la floretă pe locul 5, iar Ioana Barbu pe locul 11.
FELICITĂRI TUTUROR! 🇱🇻🇱🇻