Parcurs bun pentru pugiliștii rapidiști

image
🥊 Florin Feraru (categoria 63,5 kg) și Ștefan Stavri (categoria 67 kg), sportivi legitimați la Clubul Rapid București vor lupta astăzi în finalele Cupei României la Box pentru Tineret, competiție care se desfășoară în aceste zile la Brăila. Ieri, în semifinale, Florin Feraru a trecut, scor 5-0, de Chirica Emeric (Salonta), în timp ce Ștefan Stavri s-a impus, scor 3-2, în fața lui Roman Ionuț (Iași).
 
➡️ Primul dintre elevii maestrului Mihai Stavri care va urca în ring astăzi în finalele Cupei României la Box pentru Tineret de la Brăila va fi Florin Feraru, meciul 6, care îl va avea ca adversar pe Claudio Stroe (Călărași). În meciul 7 al finalelor de la Brăila, imediat după Florin Feraru, va urca în ring și Ștefan Stavri, care va lupta împotriva lui Alex Herțeg (Dinamo).
 
👏 Ceilalți doi sportivi ai clubului nostru care se întorc cu medalii de la Brăila sunt Ionuț Marin (categoria 67 kg) și Ștefan Loboda (86 kg). Ionuț și Ștefan, pregătiți de Ronoaldo Pavel, au boxat admirabil ieri în semifinale!
Felicitări tuturor! Și succes în continuare! 🇱🇻🇱🇻