Naționala feminină de popice a României, victorioasa și în cel de-al doilea meci cu selecționata Serbiei

image
🎳Naționala feminină de popice a României, pregătită de rapidista Luminița Dogaru, s-a impus și în cel de-al doilea meci al „dublei-test” cu selecționata similară a Serbiei, confruntare care s-a desfășurat în acest week-end la Hunedoara.
După victoria de sâmbătă, 5-3 (3.410 - 3.399 popice doborâte), naționala României a câștigat duminică cu 6-2 (3.413 - 3.361 pd). Cel mai bun scor din echipa noastră l-a obținut Fekete Reka (591 pd). Rapidistele Alina Sanda și Andreea Drăghici au bifat 579, respectiv 561 popice doborâte. „Ca și în primul meci, cel de sâmbătă, am fost conduse de sârboaice cu 2-1, dar am reușit și de această dată să ne revenim și să câștigăm cu scorul de 6 la 2, noi reușind să fim foarte constante. Faptul că în ambele partide-test am reușit să întoarcem scorul înseamnă un plus pentru moralul nostru, un capital important de încredere înaintea Campionatelor Mondiale de la Varaždin, Croația, competiție care se va desfășura în perioada 18-28 mai”, a spus Luminița Dogaru, antrenor-jucător al naționalei României.
În cel de-al doilea meci, Luminița a fost doar rezervă, după ce sâmbătă a fost cea mai bună dintre tricolore, cu 634 popice doborâte.
Din lotul României mai fac parte două sportive legitimate la CS Rapid București. Este vorba despre Alina Sanda și Andreea Drăghici. Lotul este completat de două jucătoare de la Conpet Petrolul Ploiești (Daniela Lăcătușu și Florentina Naghi) și trei de la Electromureș Romgaz Târgu Mureș (Maria Ciobanu, Fekete Reka și Seres Bernadet).
Felicitări tuturor! Și, succes la Campionatele Mondiale! 💪🇷🇴