Juniorii secției de box - turneu de pregătire la Oltenița

image
🥊 Juniorii secției de box a Rapidului vor participa în acest weekend la un turneu de pregătire la Oltenița, competiție ce face parte dintr-un eveniment-maraton organizat de edilii orașului: „Zilele Municipiului Oltenița 2023 - 170 de ani”!
⏭️ După meciurile de la Oltenița, juniorii noștri vor merge tot pe Dunăre, în jos, la Călărași, pentru o sesiune de sparing și schimb de experiență cu sportivii din lotul național de juniori. Cele două acțiuni ale tinerilor noștri pugiliști reprezintă în același timp de pregătire înaintea Cupei României rezervată juniorilor, competiție care va avea loc la Iași în primul weekend din luna mai.
🇱🇻 Printre pugiliștii de mare perspectivă ai Clubului Rapid se numără Radu Marian - categoria 48 kg și Dima Christian - categoria 75 kg, juniori care au urcat pe podium la puternicul turneu „Dracula Open” de la începutul acestui an.
💬 „Pentru secția de box vor debuta și alți juniori pe care vrem să îi creștem în valoare și să ne bazăm pe ei în viitor”, a spus antrenorul Ronaldo Pavel.
Mult succes, copii!