Iulian Chiriță a devenit campion la WTT Youth Contender Platja D'Aro 2023

image
🏓Iulian Chiriță, sportiv legitimat la Rapid, traversează o perioadă extraordinară. După cele trei medalii cucerite zilele trecute la Campionatele Naționale de Tenis de Masă U19 (Locul I la individual, Locul II la dublu și Locul III la dublu mixt), Iulian Chiriță a făcut senzație la WTT Youth Contender Platja D'Aro 2023, Spania!
Iulian Chiriță a devenit campion la WTT Youth Contender Platja D'Aro 2023 după triumful de la U17 simplu masculin! Deși adversarul său, niponul Sora Matsushima (locul 6 mondial), a a cțștigat primul set, „Iulian Chirița (locul 16 mondial) a revenit rapid și a controlat total finala, pentru 3-1 (7-11, 11-7, 11-1, 11-7)! În proba câștigată în Spania, sportivul român a avut un parcurs impecabil, cu opt victorii și o medalie de aur, care îi oferă un moral excelent pentru următoarele provocări din competiție”, după cum notează Federația Română de Tenis de Masă.
Moralul lui Iulian Chiriță a fost cu adevărat excelent! „Forma bună a continuat pentru juniorul român, care a avut încă un parcurs deosebit, de această dată la U19 simplu masculin, după trofeul ridicat la U17 simplu masculin.
Îndrumat de antrenorul Mădălin Ionașcu, Iulian Chiriță a jucat a doua finală în Spania, în urma căreia a căpătat medalia de argint, după un meci împotriva sportivului chinez Huang Youzheng. A fost al patrulea jucător asiatic întâlnit pe tablou de jucătorul român, care i-a eliminat pe parcurs pe Sora Matsushima, japonezul învins și în finala de la U17 simplu masculin, Yang Chia-An (Taipei) și Wen Ruibo (China)”, notează Federația Română de Tenis de Masă!
FELICITĂRI, IULIAN!🇱🇻🇱🇻