Echipa națională feminină de popice, pregătită de rapidista Luminița Dogaru, va debuta astăzi la Campionatele Mondiale

image
🎳 Echipa națională feminină de popice, pregătită de rapidista Luminița Dogaru, va debuta astăzi la Campionatele Mondiale, competiție găzduită de orașul Varaždin, Croația.
🇷🇴 După ce aseară au participat la festivitatea de deschidere, tricolorele vor intra astăzi în luptă! Primul meci va fi împotriva Bosniei și Herțegovinei și va conta pentru Grupa C, din care mai fac parte Italia și Croația.
🙌Din lotul României fac parte trei sportive legitimate la CS Rapid București -, Luminița Dogaru (antrenor-jucător), Alina Sanda și Andreea Drăghici, două jucătoare de la Conpet Petrolul Ploiești - Daniela Lăcătușu și Florentina Naghi și trei de la Electromureș Romgaz Târgu Mureș - Maria Ciobanu, Fekete Reka și Seres Bernadet.
Din cele patru grupe de la Campionatul Mondial de Popice de la Varaždin merg mai departe, în fazele superioare, primele două clasate.
🥈Ultima medalie cucerită de România la Campionatele Mondiale a fost în urmă cu cinci ediții, în 2013, la ediții, in 2013 la Zalaegerszeg, în Ungaria, medalie de argint.
Mult succes tuturor!