Echipa națională feminină de popice, pregătită de rapidista Luminița Dogaru, a debutat cu o victorie la Campionatele Mondiale

image
Echipa națională feminină de popice, pregătită de rapidista Luminița Dogaru, a debutat cu o victorie la Campionatele Mondiale, competiție găzduită de orașul Varaždin, Croația!
Ieri, România a învins Bosnia și Herțegovina, scor 6-2, 3.359 la 3.270 popice doborâte! Luminița Dogaru, care este antrenor-jucător al echipei naționale a României, a avut cel mai bun rezultat, 584 de popice doborâte, ea fiind urmată de Daniela Lăcătușu - 581, Maria Ciobanu - 562, Florentina Naghi - 551, Alina Sanda - 547 și Bernadett Seres - 534.
⏭️ Următorul meci va fi împotriva selecționatei Italiei, duminică 22 mai, de la ora 09:00.
💬 „A fost un meci relativ ușor și sper ca la fiecare meci să creștem în rezultate. Îmi doresc să câștigăm fiecare joc. Important este că suntem o echipa unită, iar asta se vede in jocul nostru! Echipa masculină a României va juca sâmbătă împotriva selecționatei Poloniei. Suntem alături de ei și îi susținem”, a spus Luminița Dogaru.
🇱🇻 Din lotul României fac parte trei sportive legitimate la CS Rapid București - Luminița Dogaru (antrenor-jucător), Alina Sanda și Andreea Drăghici, două jucătoare de la Conpet Petrolul Ploiești - Daniela Lăcătușu și Florentina Naghi și trei de la Electromureș Romgaz Târgu Mureș - Maria Ciobanu, Fekete Reka și Seres Bernadet.
România face parte din Grupa C, alături de Bosnia și Herțegovinei, Italia și Croația.
Din cele patru grupe de la Campionatul Mondial de Popice de la Varaždin merg mai departe, în fazele superioare, primele două clasate.
Felitări și mult succes mai departe! 🙌