Echipa feminină de popice, victorie în primul meci disputat pe arena din Giulești în acest sezon

image

În weekendul recent încheiat, pe arena noastră din Giulești, echipa feminină de popice a clubului nostru a disputat meciul împotriva echipei Electromures Romgaz Tg. Mureș, joc ce s-a terminat in favoarea echipei noastre. Fetele au învis cu scorul de 6 la 2 și cu un total de 3414 popice doborâte la 3262. De la Rapidiste cel mai bun rezultat l-a avut Luminița Dogaru 615,  fiind urmată de Andreea Drăghici cu 602, Alina Sanda 573, Cristina Popescu 569, Ștefania Schiopescu 530 și Andreea Chisnoiu 527. Din lotul fetelor noastre antrenate de Vasilica Pometcu și Luminița Dogaru au mai făcut parte Gabriela Chiorascu, Andra Chisnoiu și Andreea Dinculeanu. 
Ținând cont că acesta a fost primul meci oficial disputat acasă, putem spune că s-au făcut și recordurile arenei, pe echipa 3414 popice doborâte, fiind al Rapidistelor, iar cel la individual și l-a atribuit Luminița Dogaru 615 p.d.
In perioada 3-5 noiembrie junioarele noastre se deplasează la Tg. Mureș pentru a participa la Finala Națională U23 individual, perechi, sprint, tandem și tandem mixt. Le uram mult succes și să se întoarcă cu cât mai multe medalii!