Echipa feminina de popice, pregatita de play-off

image
🎳Echipa feminină de popice a Clubului nostru a pierdut la mare luptă confruntarea disputată în acest week-end în deplasare cu formația Electromureș Romgaz Târgu Mureș, confruntare care a contat pentru ultima etapă a Campionatului Național.
Înaintea acestei runde, Rapid București și Electromureș Romgaz Târgu Mureș se aflau la egalitate în fruntea clasamentului. „Am jucat foarte bine, întrega echipă, dar ne-a lipsit fiecăreia acel puțin care să ne aducă victoria. A fost o diferență mică între noi și adversare. La puncte individuale scorul a fost egal, 3-3, dar am pierdut cu 25 de popice, partida încheindu-se astfel cu scorul de 5-3 pentru formația gazdă, Electromureș Romgaz Târgu Mureș”, a spus Luminița Dogaru, veterana Rapidului, care face parte și din staff-ul tehnic al echipei alături de Vasilica Pometcu.
Cel mai bun rezultat l-a avut Andreea Drăghici 570, urmată de Alina Sanda 554, Cristina Popescu 540, Luminița Dogaru 534, Ștefania Schiopescu 531 și Andreea Chisnoiu 510. „Ne pregătim acum pentru play-off, turneu ce va avea loc la Hunedoara în perioada 22-23 aprilie”, a mai punctat Luminița Dogaru.
Mult succes în continuare!🇱🇻🇱🇻