Echipa feminina de popice, locul 2 in prima etapa din Cupa Romaniei

image
Arena „Electromureș” din Târgu Mureș a găzduit în weekend-ul tocmai încheiat prima etapa a Cupei României la popice.
După un meci foarte disputat, echipa feminină a Clubului Sportiv Rapid București a încheiat pe locul secund, la o diferență de 33 de popice doborâte față de echipa gazdă, Electromures Romgaz, dar în fata fetelor de la Conpet Petrolul Ploiești, cu 80 de popice doborâte.
Cel mai bun rezultat al turneului a fost obținut de veterana Luminița Dogaru - 607 pd. Ea a fost urmată de Alina Sanda - 579 pd, Cristina Popescu - 552 pd, Ștefania Schiopescu - 534 pd, Andreea Drăghici - 514 pd și de Andreea Chisnoiu 488 pd. Din lotul nostru, condus de Vasilica Pometcu, au mai făcut parte Gabriela Ciorăscu, Andra Chisnoiu și Andreea Dinculeanu.
„Cu puțină atenție ne puteam clasa pe primul loc al turneului, dar speram să ne revanșăm la următoarele turnee”, a spus Luminița Dogaru.
Săptămâna viitoare, sâmbătă 16 septembrie, junioarele noastre vor disputa al doilea meci din Campionatul National de junioare U23, împotriva celor de la Electromures Romgaz Târgu Mureș, meci ce se va disputa pe arena proprie din Giulești.
Felicitări! Și, mult succes în continuare!