Echipa de popice senioare a clubului nostru a pierdut dramatic confruntarea cu Electromureș Romgaz Târgu Mureș din finala Cupei României

image
Echipa de popice senioare a clubului nostru a pierdut dramatic confruntarea cu Electromureș Romgaz Târgu Mureș din finala Cupei României. Partida, decisivă pentru câștigarea trofelulu și care s-a disputat sâmbătă, 21 ianuarie, pe teren neutru la Petrila, a fost, așa cum era de așteptat, una deosebit de echilibrată.
Fetele noastre, pregătite de tandemul Vasilica Pometcu (antrenor principal) - Luminița Dogaru (antrenor secund) au intra în bătălia decisivă contra rivalei din Târgu Mureș cu 20 de popice doborâte, „zestre” asigurată de-a lungul sezonului. Electromureș Romgaz Târgu Mureș a reușit însă să se impună la o diferență de 22 de popice doborâte, suficientă pentru a intra în posesia Cupei României (scor final 3.068-3.046).
👏 Alina Sanda, Andreea Drăghici, Ștefania Schiopescu, Andreea Chisnoiu, Gabriela Ciorăscu, Cristina Popescu, Ana Maria Rotundu și Luminița Dogaru, decanul de vârstă al lotului, care este și antrenor secund, au luptat admirabil și merită felicitările tuturor!
Mult succes în continuare!