Curs de Perfecționare pentru antrenori, instructori și arbitri din karate

image
🥋 Mai mulți oficiali și sportivi, în frunte cu sensei Mihaela Mihalache, șeful secției de karate a clubului nostru, au participat în acest week-end la un Curs de Perfecționare pentru antrenori, instructori și arbitri din karate.
Cursul, care s-a desfășurat la Complexul Olimpic de la Izvorani, a fost coordonat de Javier Escalante, președinte al Comisiei de Arbitraj WKF. „A fost un curs foarte interesant și binevenit. Au fost efectuate câteva schimbări importante de regulament în vederea participării la Jocurile Olimpice de Vară din 2028. Acest curs ne-a ajutat să ne punem la curent cu modificările din regulament. Pentru a câștiga un meci, este necesar să cunosti foarte bine regulile. Le-au fost de asemenea confirmate licențele celor patru arbitri: referee Alina Guță și judge B Serbănescu Alexia, Dinulescu Maria, Marin Marian”, a spus sensei Mihaela Mihalache.
Alături de Mihaela Mihalache și Iuliana Sîrbu - antrenorii secției noastre, au mai participat la cursul de la Izvorani din acest week-end Alexia Serbănescu, Maria Dinulescu, Alina Guță, Bianca Iorga, Măriuca Constantin, Larisa Ivașcu, Marian Marin, Laura Vasile, Maya Constantin, Alexandra Smeu, Melania Sombotfolvi și Laura Petrescu.
Spor la treabă! 🇱🇻🇱🇻