Componentii sectiei de karate, medaliati la Campionatele Nationale Interstiluri

image
🥋Cei mai buni sportivi din țară și-au dat întâlnire în week-end-ul trecut la Sala Polivalentă din cadrul Complexului Olimpic de la Izvorani, unde s-au desfășurat Campionatele Naționale de Karate Interstiluri – 2023 pentru Minicadeți, Cadeți, Juniori, U21 și Seniori.
🇱🇻Prezent la această competiție cu 42 de sportivi, pregătiți de Mihaela Mihalache și Iuliana Sârbu, clubul nostru s-a numărat printre protagoniști. Sportivii noștri au plecat de la Izvorani cu 12 medalii de aur, 12 medalii de argint și 16 medalii de bronz, un bilanț extraordinar!
„Acesta a fost cel mai important și mai greu concurs la nivel național. În primul rând pentru că la Izvorani au fost prezenți cei mai buni sportivi din toate stilurile de karate. Toți sportivii care au urcat pe podium au avut meciuri dificile și merită apreciați, chiar și cei care încă nu au urcat pe podium, pentru determinare și pentru eforturile depuse la antrenamente. Aș dori să-i mulțumesc preparatorului fizic Andrei Tamasi, antrenamentele cu el ne-au ajutat mult”, a spus sensei Mihaela Mihalache.
Felicitări tuturor! 💪🇱🇻