Cei ai valoroși pugiliști ai Rapidului, prezenți la turneul internațional de box „Dracula Open”

image
🥊 300 de pugiliști - juniori și tineret - din 26 de țări și-au dat întâlnire săptămâna trecută la Sala de sport „Mihai Botez” din cadrul Universității Aurel Vlaicu din Arad la turneul internațional de box „Dracula Open”.
 
🧛‍♂️ Considerat unul dintre cele mai puternice turnee de box de acest gen, „Dracula Open” a reprezentat pentru tinerii pugiliști prezenți la Arad un excelent prilej pentru a-și testa calitățile.
 
🇱🇻 Rapidul a fost reprezentat la Arad de cei mai valoroși pugiliști ai săi, printre care campionul național Ștefan Stavri, tânăra speranță Marian Radu și Ștefan Loboda - vicecampion național anul trecut. Sportivii noștri, pregătiți de Mihai Stavri și Ronaldo Pavel, s-au numărat printre protagoniștii competiției și s-au întors de la Arad cu trei medalii de 🥉bronz: Marian Radu - 48 kg Juniori, Christian Dima - 70 kg Juniori și Ștefan Loboda - 92 kg Tineret.
La Dracula Open și-a făcut debutul pentru Rapid și Ionuț Marin - multiplu campion național și component al lotului național și olimpic al României, proaspăt legitimat de clubul nostru.
 
Felicitări tuturor! 👏👏🇱🇻