Bronz pentru echipa feminina de popice in Campionatul National U23

image
🎳Echipa feminină de popice a clubului nostru a participat în acest week-end la play-off ul Campionatului Național rezervat echipelor U23, competiție care s-a desfășurat la Cluj.
🥉Cu o echipă tânără, dar foarte talentată, Rapid a încheiat pe locul trei, după reprezentantele orașului Târgu Mureș, Electromureș Romgaz și CSM.
Iată rezultatele obținute de fetele noastre, pregătite de Vasilica Pometcu și Luminița Dogaru: Cristina Popescu (544 și 539 popice doborâte), Ana Maria Rotundu (523, 467), Bacarjieff Elena (473 și 442),Andra Chisnoiu (497 și 452), Dinculeanu Andreea (514 și 464), Bianca Chircu (385 - în cea de-a doua zi) și Maria Tache (436 - în prima zi). Antrenori: Vasilica Pometcu și Luminița Dogaru. Pentru două dintre sportive, Andreea Dinculeanu și Ana Maria Rotundu, competiția de la Cluj le-a oferit stabilirea de noi recorduri personale.
„Fetele noastre s-au comportat exemplar, au jucat bine, dar nu suficient pentru a obține un loc mai bun. Cristina Popescu a avut cele mai bune rezultate. În primul meci, sâmbătă, a mai jucat și Maria Tache, iar duminică a evoluat și Bianca Chircu, pentru ele acesta fiind primul joc în care apar integral. Vreau să felicit întrega echipă și sper ca în următorul campionat să urcăm pe o treaptă superioară a podiumului”, a spus Luminița Dogaru.
Felicitări! 🇱🇻🇱🇻