Atleta Anamaria Nesteriuc, multipla campioană a României în probele de 60 și 100 metri garduri, a concurat în acest weekend la CMCM Indoor Meeting

image
Atleta Anamaria Nesteriuc, multipla campioană a României în probele de 60 și 100 metri garduri, a concurat în acest weekend la CMCM Indoor Meeting, competiție desfășurată în Luxemburg. A fost prima provocare pentru sportiva noastră în noul an. Pregătită de mama sa, Doinița Nesteriuc, Anamaria a alergat în serii la 60 metri garduri în 8.13 secunde, „cel mai bun timp al meu înregistrat până acum la început de an”, după cum a mărturisit atleta. Pentru Anamaria Nesteriuc reuniunea din Luxemburg a reprezentat începutul cursei pentru asigurarea baremului pentru Campionatele Europene de Atletism care se vor desfășura în perioada 2-5 martie la „Ataköy Arena” din Istanbul.
💬„Sunt mulțumită și mândră de mine pentru că am reușit totuși să îmi găsesc puterea să alerg două curse decente, ceea ce îmi dă încredere multă pe mai departe. Următoarele curse vor fi în 🇵🇱Polonia, la Lodz, apoi în 🇫🇷Franța, la Mondeville, ambele făcând parte din World Indoor Tour, urmând apoi Campionatul Balcanic și Campionatul Național. Scopul acestui sezon este calificarea la Campionatul European din martie, de la Istanbul”, a spus Anamaria Nesteriuc pentru „aimx.ro”.
Felicitări și succes în continuare!