96 de medalii pentru rapidiști la Campionatele Naționale de Karate

image
🥋 60 de sportivi, pregătiți de Iuliana Sârbu și Mihaela Mihalache, au reprezentat Clubul Rapid la Campionatele Naționale de Karate - Goju Ryu de la Buzău.
 
🥇🥈🥉Bilanțul sportivilor noștri, care s-au numărat așa cum era de așteptat printre protagoniști, a fost unul extraordinar! Total medalii la seniori: 13 aur, 14 argint, 13 bronz!
 
🥇🥈🥉Total medalii U21, cadeti, juniori: 25 de aur, 22 argint, 9 bronz!
„Din păcate am avut și două accidentari. Lambrea Andrei nu a mai putut lupta în finala categoriei -60 kg seniori din pricina unei fracturi de piramidă nazală, în timp ce Bîrdeș Bogdan, care a câștigat locul I la ambele categorii de +84 kg U21, s-a accidentat la primul meci de la categoria de seniori + 84 kg, ruptură musculară. Acum, atenția noastră se va îndrepta catre următoarea competiție. Trei sportivi rapidiști vor pleca pe 20 martie la Campionatul European de Seniori - Guadalajara – Spania. Acestia sunt : Iorga Bianca Alexandra -55 kg, Budui Ciprian +84 kg și Cucu Andreea Elena la -50 kg”, a spus sensei Mihaela Mihalache.
Competiția găzduită de Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” din orașul Buzău a reprezentat un prim-criteriu de selecție pentru Campionatele Europene, care se vor desfășura în acest an, în luna septembrie, la Liège, Belgia.
Felicitări tuturor! Mult succes în continuare! 🇱🇻🇱🇻