14 medalii pentru karatiștii Rapidului la Cupa Okinawa

image
🥋Sala Polivalentă a Complexului Olimpic Sportiv de la Izvorani a găzduit în acest weekend cea de-a 6-a ediție a Cupei Okinawa la karate, eveniment organizat de clubul Okinawa București în colaborare cu Federația Română de Karate. Devenită deja o tradiție, Cupei Okinawa la karate „este menită să promoveze karate-ul și să verifice nivelul de pregătire al sportivilor ce urmează să participe la Campionatele Naționale și competițiile internaționale”, după cum au mărturisit organizatorii.
🇱🇻 Rapidul a onorat invitația și s-a numărat printre protagoniștii competiției la care au participat 650 de sportivi din 39 de cluburi din toată țara. Sportivii pregătiți de sensei Mihaela Mihalache au obținut trei Locuri I, șase Locuri 2 și cinci locuri 3:
- Lăpușcă Ionuț: loc 1 categoria - +75 kg Juniori; loc 1 - +70 kg Cadeți; loc 2 - open Juniori
- Adriana Larisa Ivașcu: loc 1 - -66 kg juniori; loc 3 - open juniori
- Bianca Iorga: loc 3 - open seniori
- Maya Ion: loc 2 - kata; loc 2 - kumite; loc 3 - sincron
- Teodor Maricescu: locul 2 - joc tehnic; loc 3 - traseu
- Maria Manescu: loc 2 - Kata CIII începători; loc 3 - Kata echipe CIII; loc 3 - Kumite începători WKF C III, categoria -45 kg
- Sara Năstase: locul 3 - kata echipe; loc 2 - kumite wkf; loc 2 - shobu
⏭️ Competiția a reprezentat o verificare înaintea Cupei României la Karate „Goju Ryu”, competiție care se va desfășura duminică, 11 iunie, la Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” din Buzău.
Felicitări și mult succes în continuare! 🇱🇻🇱🇻