Orașul croat Poreč a găzduit în acest weekend Karate1 YOUTH LEAGUE pentru U14

image
Orașul croat Poreč a găzduit în acest weekend Karate1 YOUTH LEAGUE pentru U14, cadeti, juniori și U21. Competiția, una de un înalt nivel, a prilejuit celor zece sportivi ai Clubului Rapid prezenți în Croația (antrenori Mihaela Mihalache și Iuliana Sârbu) să se confrunte cu adversari de top.
Sportivii noștri au făcut abstracție de drumul lung până la Poreč și de problemele apărute pe drum, încercând să lase o impresie cât mai bună.
Bogdan Bîrdeș, la cvategoria +84 kg, a avansat până în turul 3, unde a pierdut în fața sportivului bosniac Salih Halilovici, scor 0-2. Bogdan a făcut o secerare de 3 puncte, care i-ar fi putut aduce victoria. Din păcate, arbitrii nu au considerat execuția ca una perfectă și nu punctat! Ionuș Lăpușcă, categoria +70 kg, a ajuns până în turul 4, unde a fost oprit de Ostap Gres, din Ucraina. După o greșeală în urma căreia a pierdut 3 puncte, Ionuț s-a grăbit să recupereze, a riscat mult, iar adversarul a profitat din plin. în acest moment , Bogdan Bîrdeș se află în topul mondial pe locul 22 la categoria +84kg/U21, în timp ce Ionuț Lăpușcă este pe locul 6 în topul mondial la categoria +70kg/Cadeți.
Felicitări tuturor! Succes în continuare!