Medalii pentru tinerii atleți rapidiști

image
🏃‍♀️🏃‍♂️ Sala de atletism „Ioan Soter” din cadrul Complexului Sportiv Național „Lia Manoliu” din București a găzduit în acest weekend Campionatele Naționale U20 de sală - Etapa Finală.
A fost o reuniune atletică de înalt nivel, la care sportivii clubului nostru s-au numărat printre protagoniști.
 
🥇La doar 17 ani, Antonie Cozmanciuc a devenit campion național U20 în proba de săritura cu prăjina! Performanța lui Antonie Cozmanciuc vine la doar două săptămâni de la „bronzul” cucerit la Campionatele Naționale de seniori și tineret, competiție găzduită tot de Sala „Ioan Soter” din Capitală, la care și mama sa, Meda Cozmanciuc, antrenoarea lui Antonie, a urcat pe ultima treaptă a podiumul în proba feminină!
 
🥉Tot sâmbătă, în prima zi de concurs, Denisa Narcisa Lupescu, sportivă pregătită de Octavia Brosser, a încheiat pe locul trei în proba de triplusalt. Performanța Denisei e cu atât mai valoroasă cu cât ea a revenit în sportul de performanță după doi ani de pauză cauzată de o accidentare gravă.
 
🥈Duminică, în cea de-a doua zi a Campionatelor Naționale U20 de sală - Etapa Finală, ștafeta masculină - 4x2 tururi, echipa Rapidului a devenit vicecampioană națională!
 
Felicitări tuturor! 🇱🇻🇱🇻