Lapusca Ionuț Adrian, sportiv legitimat la Clubul Sportiv Rapid București, a obtinut medalia de bronz

image
Lapusca Ionuț Adrian, sportiv legitimat la Clubul Sportiv Rapid București, a obtinut medalia de bronz la categoria +70 kg cadeți din cadrul Karate 1-Youth League Veneția, cel mai popular turneu de profil din acest an, care reprezintă în același timp criteriu de selecție pentru Campionatele Europene.
Pentru această medalie, Lapusca Ionuț Adrian a luptat în șapte meciuri. El i-a învins, pe rând pe Samuele Burrosi (Italia) - scor 7-5, Atanasov Teodor (Bulgaria) - scor 4-1 , Gutierrez Sanz Saul (Spania) - scor 8-3, Mantere Jimi (Finlanda) - scor 3-0, Anisimov Vladislav (Belarus) - scor 7-3, a pierdut la Aleksieienko Artem (Ucraina) - scor 0-1, pentru a încheia cu un succes, scor 3-2, în fața croatului Turkovic Vito.
Elevul Miahelei Mihalache a fost antrenat la lot pentru această competiție de Ștefania Sandu, director tehnic în cadrul Federației Române de Karate și fostă mare sportivă a Clubului Rapid, ale cărei rezultate nu au fost încă egalate! Ionuț a sosit la Rapid în urmă cu aproape un an de la Clubul District 6, unde le-a avut ca antrenoare pe Ștefania Sandu și Diana Enea.
Felicitări tuturor! 🇱🇻🇱🇻